Suunnitteluni lähtökohtana on asiakkaan toiveiden sisäistäminen ja soveltaminen niin, että kokonaisuudesta tulee esteettinen ja toimiva. Onnistunut sisustus on asukkaittensa näköinen.

Mielestäni hyvällä sisustussuunnitelmalla luodaan erilaisia tunnelmia. Parhaimmillaan tila voi olla aktivoiva, inspiroiva tai rauhoittava.


Suunnittelutyöni lähtökohtana ovat asiakas ja hänen tarpeensa. Huolimatta siitä, millainen kohde on kyseessä, haluan löytää jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen ja juuri hänen tarpeensa huomioivan sisustusratkaisun. Onnistuneen sisustussuunnitelman avulla kodista, työpaikasta tai muusta kohteesta rakennetaan sekä toimiva, viihtyisä että harmoninen, mutta samalla myös turvallinen ja kestävä tila.

Hyvällä sisustussuunnitelmalla luodaan erilaisia tunnelmia.

Esteettisyys

Kauniissa kodissa mieli lepää. Onnistunut sisustus miellyttää kokonaisvaltaisesti aistejamme. Värit, muodot, äänet sekä käytetyt materiaalit vaikuttavat siihen, miten koemme tilan. Kauniilla, harmonisella ja viihtyisällä sisustuksella saadaan aikaan hyvänolon tunne.

Esteettömyys

Kodissa tai muussa tilassa on oltava helppo elää. Tilan on oltava toimiva ja turvallinen kaikissa elämänvaiheissa ja -tilanteissa. Esimerkiksi ikääntyminen saattaa tuoda asumiseen erityisvaatimuksia. Valitsemalla oikein kalusteet, muodot ja materiaalit voidaan edistää sujuvaa elämää kodissa. Esteettisyyttä ei tarvitse unohtaa, sillä turvallinen voi olla myös kaunista..

Ekologisuus

Ekologinen sisustus luodaan materiaali- ja kalustevalinnoilla, jotka kestävät aikaa ja ovat luonnonmukaisia ja kierrätettäviä. Persoonallinen koti on asukkaidensa näköinen ja kodissa saa näkyä eletty elämä. Vanhaa ei tarvitse heittää pois – sisustus voi olla myös esteettisesti tyylikäs ja moderni, kun vanhaa ja uutta yhdistetään tasapainoisesti.